Lomamökit

Erityistoimihenkilöt ET ry:llä on kaksi lomamökkiä ympärivuotiseen ja yksi lomahuoneisto viikolle 8 jäsenten käyttöön. Hakemusten pitää olla perillä 17.11.2017 mennessä. Arvonta suoritetaan 1.12.2017. Ylläksen viikko 8 arvotaan vuosittain kesäkuun arvonnassa.

Ympärivuotiset lomamökit Olokolo Levillä ja Tonttula Tahkolla

OLOKOLO, Levi

Olokolo on ET:n lomamökki Sirkan kylässä Levin Kelorakassa. Kelorakka sijaitsee aivan keskustan ja rinteiden tuntumassa noin kilometri Hullulta Porolta Rakkaan päin.
Olokolo on siniharmaaksi maalattu hirsimökki, jossa on kaksi makuuhuonetta, kaksi parvea, tupakeittiö ja sauna. Mökkiin mahtuu majoittumaan 6 henkilöä. Tutustu mökkiin ja katso varauskalenteri.

 

 

 

TONTTULA, Tahko

TONTTULA Nilsiän Tahkolla on pirteä punainen paritalon puolikas (valm. -01), jossa on tupakeittiö/olohuone, takka, yksi makuuhuone, iso parvi, wc, kylpyhuone ja sähkösauna. Tutustu mökkiin ja katso varauskalenteri.

 


 

Molemmissa mökeissä on hyvä varustelutaso: astiat, astianpesukone, mikroaaltouuni, TV, video, radio/cd-soitin, hiustenkuivain, kiharrin, kuivauskaappi, autopistoke sekä vuodevaatteet ja pyyhkeet. Tonttulassa on myös pyykinpesukone.

Molemmissa lomakohteissa vuokraan sisältyy golf-osake ja talvella kaksi rinnelippua. Tonttulassa Tahko Spa-kylpyläliput päivittäiseen käyttöön.

Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät vuokrahintaan. Mökkeihin ei kuulu loppusiivousta. Siivous on hoidettava itse tai tilattava huoltomieheltä lisämaksusta.

YLLÄS

YLLÄS, VIIKKO 8. Kiinteistö Oy Ylläs sijaitsee Äkäslompolon puolella, aivan Ylläksen rinteiden vieressä hyvien palveluiden läheisyydessä. Lomaosake on pieni, avaran pohjaratkaisun omaava pyöröhirsimaja, jossa on oleskelutila ja parvi, keittiö, pesutilat ja sauna. Tilaan mahtuu majoittumaan yhteensä 4 henkilöä. Tutustu mökkiin.

Varustus: Varustukseen kuuluvat takka ja takkapuut, tv, terassi, pyyheliinat, lakanat, sähköpistoke autolle sekä loppusiivous.


Yleistä mökeistä

Olokolon lomaviikko on lauantaista klo 16, seuraavaan lauantaihin klo 12.

Tonttulan lomaviikko on perjantaista klo 16, seuraavaan perjantaihin klo 12.

Ylläksen lomaviikko on lauantaista (vko 7) klo 17, seuraavaan lauantaihin (vko 8) klo 11.

Lomaviikot arvotaan kaksi kertaa vuodessa kesä- ja joulukuussa. Mikäli samaa ajankohtaa hakee useampi henkilö, on etusijalla hakija, joka ei ole aiemmin mökkiä vuokrannut. 

Ylläs-viikko arvotaan kesakuussa.

VIIKKOVUOKRAT 8/2018 alken

                                            Olokolo:                                                 Tonttula:

A-kausi 520 €                     viikot 8-16, 52-1                                      viikot 8-16, 52-1

B-kausi 370 €                     viikot 2-7, 17-18,  36-39, 51                   viikot 2-7, 23-39, 51

C-kausi 220 €                     viikot 19–35, 40-50                                 viikot 17–22,  40-50

                                         Ylläs viikko 8: 500 €

MÖKKIVASTAAVAT

Olokolo ja Ylläksen lomahuoneisto:

Olokolo ja Ylläs:               Sirkka Inkilä

                                       sirkka.inkila@erto.fi          puh. 045 8788708

Tahkon Tonttula:                Auli Seppäläinen  

                                       auli.seppalainen@erto.fi    puh.044 304 3052


Mökkihakemuksen toimittaminen

Postita lomake mökkivastaavalle, lähetä sähköpostina tai täytä hakemus ET:n nettisivuilta www.etry.fi. Arvonnasta jääneitä vapaita viikkoja voi tiedustella mökkivastaavilta ympäri vuoden ja vapaat viikot löytyvät myös ETry:n nettisivuilta -> ETry:n lomamökit -> varauskalenteri ja hinnat. Myös viikkoa lyhyempiä aikoja voi kysellä ympäri vuoden.

Mökkihakemus       

Mökkien vuokraushakemuksia voi lähettää vuoden ympäri. Perusarvonnat suoritetaan hallituksen kokouksissa kaksi kertaa vuodessa. Sen lisäksi vapaita viikkoja voi kysellä mökkivastaavilta myös hakuaikojen ulkopuolella. Ruuhkaisimmille viikoille etusijan saavat ne, jotka eivät ole viime vuosien aikana vuoroja saaneet.

Jos haet useampaa kohdetta, ilmoita viikkonumeron jälkeen myös etusijalla oleva kohde.

Voit lähettää hakulomakkeen sähköisesti suoraan mökkivastaavan sähköpostiosoitteeseen (alla) tai postitse osoitteella Erityistoimihenkilöt,  mökkihakemus,  Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsinki.
                            

(Kartta:Fonecta.fi)


Mökkien vuokraus muille ERTOn jäsenille

ET ry:n jäseniltä vapaiksi jääneitä viikkoja vuokrataan kaikille ertolaisille. Viikkovuokra ERTOn jäsenille on ET ry:n jäsenhinta + 100EUR.