Henkka - liitto tukena työelämässä

 

Edellisessä työssä palvelualalla olin PAMin jäsen. Kun aloitin isännöitsijän tehtävissä 2006 syksyllä, niin liittyminen Ertoon ja sitä kautta ET:hen oli helppo valinta. Puolisoni oli jo Erton jäsen ja hänen kauttaan olin kuullut positiivista viestiä Ertosta.

Jäsenmaksulle hyvin vastinetta

Ensimmäinen tilaisuus, jossa olin mukana, oli uusien jäsenien tapaaminen Naantalin kylpylässä. Matka meni hyvin ja tämän jälkeen on tullut käytyä monilla HUISKI-päivillä ja myös muissa tapahtumissa, joissa kuulee ajankohtaisia asioita työelämään liittyen. Asiaohjelman lisäksi tapahtumissa on ollut myös viihdettä ja vapaa-aikaa. Tapahtumien järjestelyt ovat olleet onnistuneita ja omavastuuosuus on ollut hyvin kohtuullinen. Jäsenmaksulle saa hyvin vastinetta.

Tukena työelämässä

Erton ja ETn jäsenyys on ollut yhtenä osana tukemassa työelämässä jaksamista. Koulutuksissa / tapahtumissa kuulee kuulumisia muilta aloilta ja muista työpaikoista.

Moninaisia ovat ongelmat, joita nykypäivän työelämään liittyy, mutta jo tieto siitä, että en ole yksin, auttaa jaksamaan vaikeuksien yli. Koulutuksien ja tapahtumien lisäksi olen saanut Ertosta/ETstä tarvittaessa lainopillisia palveluita ja vastauksia kysymyksiini esim. työsopimukseen ja sen ehtoihin liittyen. Omatoimisesti tällaisten asioiden tutkailu ei välttämättä onnistuisi.

Ero aikaisempaan liittoon on huomattava

Olen ollut tyytyväinen ETn jäsenyyteeni. Ero aikaisempaan liittoon on ollut huomattava. Positiivisessa mielessä. Jäsenetuja, kuten mökkien vuokraamista ja erilaisia alennuksia, voisin hyödyntää enemmänkin. Erton/ETn sähköinen tiedottaminen toimii hyvin ja tämän lisäksi tulee muutaman kerran vuodessa lehti kotiin.

Henkka


← Takaisin