Siru - tuntityöläisestä esimerkkiesimieheksi

             

Olin ollut monessa työpaikassa tuntityöntekijänä ja huomasin, kuinka eri tavalla minua kohdeltiin kuukausipalkkalaisiin verrattuina; ei ollut samoja etuja, eikä kuunneltu tarpeeksi, puhumattakaan että noudatettaisiin aina työsuojelulakeja kohdallani. 

Apua pulmiin työpaikalla

Eräässä uudessa työpaikassa aloittaessani huomasin, että tulen luultavamminkin tarvitsemaan ammattiliiton apua jossain vaiheessa; olin oikeassa. Ertoon liittyessäni sain paljon tietoa minulle kuuluvista oikeuksista tuntityöläisenä ja osasin myös niitä vaatia työpaikallani. Myös edellisen työpaikkani hankalassa riitatilanteessa ERTO osasi auttaa minua ja puuttuikin tilanteeseen loppupeleissä. 

Esimerkillinen esimies

Tällä hetkellä olen itse kuukausipalkkalaisena esimiesasemassa. ERTOn ja ET ry:n avustuksella osaan jakaa työntekijöillenikin tietoa heidän oikeuksistaan ja olla mahdollisimman tukeva ja luotettava esimies. 

Liitto on myös hupia

ERTO on myös järjestänyt paljon mielenkiintoisia tapahtumia myös ikäiselleni nuorelle, mutta työt ovat sattuneet aina samaan aikaan, joten en ole vielä päässyt mihinkään niistä. Aion kyllä osallistua johonkin niistä joskus! 

Siru, Leirintäaluepäällikkö


← Takaisin