Toimialat ja alaryhmät

ET ry:llä on laaja-alainen toimikenttä

ET ry kokoaa pienillä toimialoilla työskentelevät.  Pienen ammattikunnan on erityisen tärkeätä huolehtia ammatillisesta järjestäytymisestään, jotta alan työehtoja saadaan olennaisesti korjattua. Meidän kauttamme voit vaikuttaa, oppia ja viihtyä paremmin työssäsi! Rakennamme yhtenäisempää työllisyysturvaa, parempaa jaksamista ja kouluttautumismahdollisuuksia useilla toimialoilla.

JärjestäytymisalatASLAT-ryhmä

Asianajo- ja lakiasiaintoimistoissa työskentelevät toimihenkilöt tarvitsevat yksilöllistä neuvontaa erilaisissa edunvalvontatilanteissa. Asianajo- ja lakiasiaintoimistoissa työskentelevät toimihenkilöt ovat yksi erityiskohderyhmistämme.

ASLATFITNESS-ryhmä

Teetkö työtä liikuntakeskuksessa tai kuntosalilla? Fitness-aloilla työskentelevät toimihenkilöt ovat yksi erityisryhmistämme, joille meillä on valtakunnallinen palkkasuositus. Liity jäseneksi ja hikoillaan yhdessä sinun työhyvinvointisi eteen! 

FITNESSHUISKI-ryhmä

Työskenteletkö huoltoyhtiöissä tai isännöinti- ja kiinteistövälitystoimistoissa? Me hoidamme alasi edunvalvontaa ja kehitämme ammatillista koulutusta.

HUISKI


JÄTTI-ryhmä

Järjestössä, säätiössä tai yhdistyksessä työskentelevänä arvostat yhteistyötä ja joukkovoimaa. Olet ”jätti”läinen. 

JÄTTIPITO-ryhmä

Pienten toimialojen toimihenkilöt. Monipuolinen, pienten toimialojen PITO-ryhmämme on vahva tukiverkko sinulle, joka työskentelet pienellä toimialalla, ehkä yksinkin toimistossasi. 

PITOVuokratyöalalla työskentelevät
 

Toimisto-, taloushallinto- ja tietohallintoaloilla vuokratyösuhteessa sekä vuokrausalan yrityksissä työskentelevät ovat iso ryhmä ET ry:ssä. Työskentely vuokratyöalalla vaatii hyviä työsuhdetaitoja. ERTOn henkilöstöpalvelualan yrittäjien kanssa solmima yleissitova työehtosopimus (TES) on tukenasi. Me tunnemme alan erityispiirteet ja tarjoamme vuokratyöntekijöille kiintopisteen työelämässä. 

VUOKRATYÖKlinikkaeläinhoitajat

ET ry:n jäsenenä vahvistat mahdollisuuksia eläinklinikoilla työskentelevien oman valtakunnallisen palkkasuosituksen saamiseksi työehtosopimukseksi. Pienen ammattikunnan on erityisen tärkeää huolehtia ammatillisesta järjestäytymisestään, jotta alan työehtoja saadaan olennaisesti korjattua. Meidän kauttamme voit vaikuttaa.

KLINIKKAELÄINHOITAJATMatkailu ja vapaa-aika                                                                                         

Tuemme juuri sinun ammatillista kehittymistäsi ja –hyvinvointiasi. Tavoittelemme yhtenäisempää työllisyysturvaa, parempaa jaksamista ja kouluttautumismahdollisuuksia matkailutoimistojen sekä kulttuuri- ja vapaa-aikasektorin palveluksessa työskenteleville jäsenillemme.

MATKAILU & VAPAA-AIKA