ET ry:n nuoret ja opiskelijat

         

Mitä ERTO ja ET ry tarjoavat nuorille?

ET ry:n tavoitteena on saada ammattiyhdistystoiminta ja sen tavoitteet vastaamaan nuorten odotuksia ja tarpeita. Yhdistys tarjoaa tietoutta nuorten oikeuksista nopeasti muuttuvassa työilmapiirissä sekä kouluttautumis- ja vaikutusmahdollisuuksia työolojen ja -ehtojen kehittämiseksi. Jotta nuorten ääni kuuluu paremmin, on nuorten itsensä aktivoiduttava mukaan ammattiyhdistystoimintaan.

Nuoret ovat tärkeitä

ET ry on osa Toimihenkilöliitto ERTOa. ERTOn ja sen puheenjohtaja Juri Aaltosen mielipide on se, että nuoria pitää tukea ja heille pitää antaa mahdollisuudet kehittää itseään sekä solmia kontakteja yli omien ammattirajojensa.

Miten nuoriso- ja opiskelijajäsenyys toimii?

Ei erillistä ilmoittautumista. Kaikki ERTOssa olevat alle 37-vuotiaat jäsenet saavat automaattisesti sähköpostitse ilmoituksen ERTO-nuorten tapahtumista ja kuulumisista. Myös ERTOn keskusjärjestö STTK:lla on omaa nuoriso- ja opiskelijatoimintaa nimeltään PlusMiinus30. STTK:n nuorisotoiminnasta ilmoitukset tulevat myös sähköpostitse. 

ET ry:n nuorisotapahtumat. ET ry järjestää opiskelijajäsenilleen ja nuorille eli alle 37-vuotiaille tapahtumia eri puolilla Suomea. Varmista, että yhteystietosi ovat rekisterissämme oikein, niin saat automaattisesti kutsun näihin tapahtumiin.

SOME. Tykkää meistä Facebookissa niin saat ajankohtaista tietoa yhdistyksen tapahtumista. Järjestämme Facebookissa kilpailuja ja jaamme hyödyllisiä vinkkejä. Voit myös sitä kautta lähettää hallitukselle kommenttejasi ja ideoita tapahtumiksi.

Jäsenetuja. ET ry:n opiskelija- ja nuorisojäsenenä pääset nauttimaan kaikista ET ry:n ja ERTOn jäseneduista kuten risteilyistä, alennuksista ja lomamökeistä Tahkolla ja Levillä.

ET ry:n jäsenedut ERTO:n jäsenedut


ET ry ja ERTOn opiskelija- ja nuorisotoimikunta

ET ry:n hallituksen jäsen ja nuorisovastaava Tarja Kinnunen on mukana myös ERTOn opiskelija- ja nuorisotoimikunnassa.

Opiskelija- ja nuorisotoiminkuntaa kutsutaan tuttavallisemmin ERTO Nuoriksi. ERTO Nuoret haluaa olla vahva nuorten mielipiteiden edistäjä ERTOssa samalla kun se myös varmistaa, ettei ammattiliittoilu käy liian vakavaksi.

ERTO Nuoret järjestää joka vuosi erilaisia tapahtumia ympäri Suomea ja pyrkii näin tuomaan yhteen eri puolille Suomea siroteltuja nuorisojäseniään.

Kustannukset. ERTO Nuoret haluaa varmistaa, että kaikki voivat osallistua mukaan vapaa-ajan toimintaan pitämällä kustannukset alhaisina ja tunnelman katossa.

Ota yhteyttä. Mikäli sinulla on ideoita tai ajatuksia ET ry:n tai ERTOn opiskelija- ja nuorisotoiminnan kehittämiseksi, ole yhteydessä Tarjaan tai Eetuun sähköpostitse tai vetäise meitä hihasta vaikkapa kadulla tai facebookissa.

Lisää ERTO-nuorista