Mene festareille 1.6.-31.8.2017 - palkkioksi saat ETryn #festariltapaluuraha'n

Haluttaisiko lähteä festareille tänä kesällä? Hae #festariltapaluuraha'a ETry:ltä! Jos ei ihan koko kesä mene festareita kierrellessä, niin varmasti haluaisit ainakin jonnekin mennä kuuntelemaan musiikkia. Haluamme tehdä olosi mukavaksi ja avustaa sinua pääsemään fiilikseen tarjoamalla ETryn #festariltapaluuraha'a kaikille ETryn jäsenille.

Suomen kesä on festivaalien kulta-aikaa. Olet sitten klassisen musiikin, kansanmusiikin tai poppikonemusiikin ystävä, nyt on oikea hetki nauttia kesästä ETryn kanssa. Kaikki musiikkifestivaalit Suomessa ajalla 1.6.-31.8.2017 sopivat #festariltapaluuraha -kampanjaan.

Kenelle? Olet ETryn jäsen.
Milloin? Olet menossa festareille tänä kesänä 1.6.-31.8.2017 välisenä aikana.
Mitä saat? Yksi festari/jäsen korvataan. Korvaus on 50% festarilipun hinnasta, kuitenkin max. 40EUR/ETryn jäsen. HUOM! Nopeat syövät hitaat - #festariltapaluuraha'-kampanjasta riittää tukea vain 100 jäsenelle.

Mitä teet? 
1. Ilmoittaudu linkistä ja lähetä meille ERTO-jäsennumerosi, nimesi sekä haluamasi festarin nimi sekä ajankohta. Saat erillisen vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi.
2. Mene festareille ja ota siellä someen (Facebook, Twitter, Instagram) kuva itsestäsi festareilla ja lisää siihen tunnisteet #festariltapaluuraha sekä ETryn some-tili.
3. Lähetä vahvistusviestiin liitettynä maksamasi festarilipun kuitti, tilitietosi sekä somessa jakamastasi kuvasta kuvakaappaus.
4. 100 nopeinta saa #festariltapaluuraha'a lippua ja some-kuvaa vastaan syyskuun 2017 aikana.

Ilmoittaudu tästä

 ETryn sometilit

Nauti, biletä ja poseeraa tänä kesänä festareilla! Ota kuva ja tägää ETry ja #festariltapaluuraha.

 

 

 

← Takaisin