ETryn ’tarjoa lounas’-kampanja (tauolla)

KAMPANJA ON HETKELLISESTI TALVITELOILLA. Tiesitkö, että ET:n jäsenet voivat tarjota lounaan ETryn piikkiin itselleen ja työkaverilleen, joka ei vielä ole ETryn jäsen?

Lounaan tarkoituksena on saada liittoon kuulumaton liittymään ETryyn ja madaltaa keskustelu-kynnystä liiton jäsenyydestä työpaikalla. Toivoisimme sinun käyvän läpi lounaalla ainakin pääasioita ammattiliittoon kuulumisesta – sinun omasta näkökulmastasi.

Voit lisäksi myös mainita, että

1) 96% Erton jäsenistä suosittelee liittymistä
2) ETry on joustava yhdistys: Jos et tiedä, mihin kuulua, olet varmasti etryläinen. Meistä on moneksi!
3) jäsenyytesi vastikkeeksi tarjoamme turvaa työelämääsi, koulutusta työelämätaitoihisi sekä kulttuuri- ja liikuntaelämyksiä.

Lounastarjoilun säännöt perustuvat ETryn ja jäsenen väliseen luottamukseen. Lounaan voi tarjota samalla kertaa korkeintaan kolmelle työkaverille, mutta vain kerran samalle henkilölle. Itse saa syödä monta kertaa. Lounastarjoilu tapahtuu työpaikkaruokalassa tai muussa vastaavassa työmaahinnoin. Maksimihinta yhdelle annokselle on 15 €/lounas. Lounaalla ei voi tarjota alkoholia. ETry hyvittää lounaskustannukset jälkikäteen kuitteja vastaan.

ETryllä on oikeus keskeyttää tarjoa lounas -kampanja, jos siihen varatut määrärahat loppuvat tai kampanjaa käytetään väärin. Kampanjan mahdollisesta keskeytyksestä ilmoitetaan ETryn kotisivuilla viikko ennen keskeytystä.

Lounaskuitit tulee palauttaa selvityksen kera kuukauden kuluessa lounaan tarjoamisesta sirpa.sippola@erto.fi  Selvitykseksi kirjanpitoa varten täytä, tulosta ja lähetä alla oleva kulukorvauslomake.

ET_kulujenkorvaus_2017