Perjantaiporinat – tarjoa kahvi ja makea työkavereille ETRYn piikkiin -kampanja

Tiesitkö, että ETRYn jäsenet voivat tarjota työkavereilleen perjantaikahvin ja pikkumakean ETryn piikkiin?

Kampanjan tarkoituksena on madaltaa keskustelukynnystä liiton jäsenyydestä työpaikalla ja saada liittoon kuulumaton liittymään ETryyn. Toivoisimme sinun käyvän läpi yhteisellä Perjantaiporinat-kahvitauolla ainakin pääasioita ammattiliittoon kuulumisesta – sinun omasta näkökulmastasi. Kampanja alkaa 1.11.2017.

Lataa valmis kutsu tästä ja lisää päivä

Voit lisäksi myös mainita, että

  1. 96% Erton jäsenistä suosittelee liittymistä
  2. ETry on joustava yhdistys: Jos et tiedä, mihin kuulua, olet varmasti etryläinen. Meistä on moneksi!
  3. jäsenyytesi vastikkeeksi tarjoamme turvaa työelämääsi, koulutusta työelämätaitoihisi sekä kulttuuri- ja liikuntaelämyksiä.

Voit myös ottaa someen kuvan tarjoiluistasi ja tägätä siihen ETryn sometilin sekä #perjantaiporinat.

Kampanjan säännöt

  1. Perjantaiporinat-kampanjan säännöt perustuvat ETryn ja jäsenen väliseen luottamukseen.
  2. Kahvin ja pikkumakean voit tarjota kaikille kollegoillesi Et tarvitse työnantajan lupaa tarjotaksesi kahvit kollegoillesi.
  3. Kahvitarjoilu tapahtuu työpaikkaruokalassa tai vastaavassa (kuten omassa kahvihuoneessa) työmaahinnoin.
  4. Jos tarjoilukustannukset ylittävät yhteensä 6€/hlö tai kokonaiskustannukset 100€, ole etukäteen yhteydessä Sirpa Sippolaan. Yksi ETryn jäsen voi järjestää kaksi Perjantaiporinat-kahvituokiota puolen vuoden sisällä.
  5. ETry hyvittää kahvituskustannukset jälkikäteen kuitteja vastaan.
  6. ETryllä on oikeus keskeyttää Perjantaiporinat -kampanja, jos siihen varatut määrärahat loppuvat tai kampanjaa käytetään väärin. Kampanjan mahdollisesta keskeytyksestä ilmoitetaan ETryn kotisivuilla viikko ennen keskeytystä.
  7. Kahvituskuitit tulee palauttaa selvityksen kera kuukauden kuluessa kahvitarjoilun tarjoamisesta anna.vuorisalo@erto.fi Selvitykseksi kirjanpitoa varten täytä, tulosta ja lähetä alla oleva lomake.

Jos haluat tarjota kahvit ns. työnantajan ajan ulkopuolella, niin tarkista omasta työsopimuksestasi, onko lounastauko omaa aikaasi. Jos lounastauko on työsopimuksessasi määritelty omaksi ajaksi, voit myös silloin tarjota Perjantaiporinat-tuokion kollegoillesi.

Kulukorvauslomake

ETryn aiempi ’Tarjoa lounas’ -kampanja on toistaiseksi keskeytetty 7.11.2017 lähtien.