Tunnelmia ETryn 2017 kesästä – #paluuraha’lla hauskanpitoa

Halusimme tukea jäseniämme rentoutumisessa ja hauskanpidossa kesällä 2017, ja tässä on tulos!Kesällä 2017 etryläiset hikoilivat, bilettivät, hyppivät ja hoilasivat sydämensä kyllyydestä. Ihanat jäsenemme jalkautuivat festareille ja urheilemaan Suomen suvessa ETryn #festariltapaluuraha’n ja #urheilustapaluuraha’n tukemina.

Voit käydä myös katsomassa fiiliksiä ja kommentteja some-tileiltämme.

Facebook Twitter Instagram YouTube

Mikä oli #paluuraha’n nimi?

ETry sponsoroi #festariltapaluuraha’lla ja #urheilustapaluuraha’lla ETryn jäseniä, jotka olivat menossa festareille tai urheilemaan 1.5.-31.8.2017 välisenä aikana. Yksi tapahtuma/jäsen korvattiin. Korvaus oli 50% festarilipun hinnasta, kuitenkin max. 40EUR/ETryn jäsen. Osallistujan piti paluurahaa saadakseen ottaa tapahtumasta someen (Facebook, Twitter, Instagram) kuva itsestään festareilla tai urheilemassa ja lisätä siihen tunniste #festariltapaluuraha tai #urheilustapaluuraha sekä ETryn some-tili.

Katso kampanja.