ETRY 50 vuotta: 1968-2018

ETRY juhlisti 50-vuotisjuhliaan erityisellä Jäsenforumilla ja Juhlagaalalla 1.-2.9.2018. Tässä muutamia otoksia viikonlopusta. 

Viikonlopun ohjelman avasi ETRYn puheenjohtaja Tarja Haili tuumimalla sitä, mikä tekee ETRYstä niin erityisen.

ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen avasi työelämän ja edunvalvonnan koukeroita, jonka jälkeen hallitusammattilainen Jarmo R. Lehtinen mietti, minkälainen tulevaisuuden työelämä saattaa olla ja mitä se vaatii niin työnantajalta kuin työntekijöiltäkin.

Iltapäivällä keskityttiin osallistujien hyvinvointiin keskittymällä ajan hallintaan, mutta myös roikkumalla vaijereista ja puunrungoista SeikkailuSveitsin kiipeilypuistossa.

Virallinen ETRYn 50-vuotisjuhlagaala alkoi kun ETRYn puheenjohtaja Tarja Haili nosti maljan. Yllätysvieraina mukaan tulivat myös Hyvinkään Red Carpet Festivalin luoja, näyttelijä Antti Luusuaniemi sekä hänen kanssanäyttelijänsä Sami Uotila. Myös ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen esitti onnittelunsa ETRYlle.

Seuraavaksi jäsenet siirtyivät katsomaan ennakkonäytöksen Olavi Virran elämästä kertovasta elokuvasta, jonka jälkeen siirryttiin yhdessä Hyvinkään Willa-keskukseen Red Carpet Festivalin VIP-puolelle, jossa hyvä ruoka sekä mm. Samuli Edelmanin, Kaija K:n sekä Jean S:n erinomainen musiikki tahdittivat loppuiltaa. Saivatpa ETRYläiset vielä illan isännältä Aku Hirviniemeltä ainutlaatuisen serenadinkin!

Sunnuntaina kuluttaja-asioiden asiantuntija Tuula Sario avasi kuluttajansuojan koukeroita ETRYläisille, ja jäsenten kysymykset tahdittivat luentoa, koska heidän tiedonjanonsa oli kyltymätön. Ainutlaatuisen viikonlopun lopetti vielä yhteinen lounas.

Katso lisää kuvia ja tunnelmia ETRYn sosiaalisesta mediasta.