Miten ETRY tiedottaa ja mitä julkaisuja tulee

Olette varmaan huomanneet, että tETRA /Etry-lehteä ei ole tullut postilaatikosta. Viime vuonna hallitus päätti, että paperinen lehti jää pois ja tilalle etsitään digitaalista alustaa uudelle lehdelle. Sopivaa alustaa ei ole vielä löytynyt.

ERTON E> lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja sen sisällä on yhdistyssivut. Sieltä  kautta löytyy ETryn juttuja, tiedotteita jne. ETry painottuu jatkossa tiedottamaan ja julkaisemaan juttunsa tapahtumista, uutisia ja tiedotteita kotisivujen

välityksellä. Sinne laitataan n. 1-2 kertaa kuukaudessa uusi artikkeli joten kannattaa käydä kotisivuilla lukemassa erilaisia tarinoita ym.

Sähköinen jäsenkirje tulee sähköpostiin noin kerran kuukaudessa, kesällä harvemmin. Siinä on tiedotteita, ilmoituksia ja erilaisia juttuja. Olethan tarkastanut, että sinulla on jäsenrekisterissä sähköpostiosoite merkittynä ja toimiva? https://www.erto.fi/liiton-easiointi Myös sähköpostin roskapostilaatikko kannattaa tarkistaa, ettei kirjeet ole sinne joutunut vahingossa.