ERTO – Lisäenergiaa Syksyyn

Tule mukaan hakemaan lisäenergiaa syksyyn!

Asiantuntijoiden mukaan korona-aika on salakavalasti vähentänyt suomalaisten liikkumista. Tämä on huono juttu, sillä säännöllinen liikunta piristää tehokkaasti mielialaa ja antaa energiaa arkeen. Se myös todistetusti parantaa unta sekä lievittää ahdistusta ja vähentää stressiä. Liikunta edistää myös sydämen ja verisuonten toimintaa, jolloin veri pääsee virtaamaan tehokkaammin myös aivoihin. Tällä puolestaan saattaa olla vaikutuksia siihen, kuinka tarkkaavaisina pysymme päivän mittaan.

Kutsummekin sinut mukaan viiden viikon hyvinvointihaasteeseen! Mikä ikinä tavoitteesi tai lähtötasosi onkaan, pääset helposti liikkeelle ohjattujen Lifted-verkkovalmennuksen harjoitusohjelmien avulla. Voit myös halutessasi osallistua haasteeseen omatoimisesti esim. lenkkeillen, kävellen, pyöräillen tai vaikkapa puistojumpaten. Katso tarkemmat ENERGIAASYKSYYN