Kulttuuria ja liikuntaa – Tapahtumatuki

Erityistoimihenkilöt ET ry tukee jäsentensä osallistumista kotimaan tapahtumiin 1.5.-30.9.2022 aikana. Voit hakea tukea mm. huvipuisto-ja festarilippuihin,liikuntatapahtumien osanottomaksuihin ym. Tuki tulee hakea 15.12.2022 mennessä.

Toivomme on että laitat meille valokuvan tapahtumasta tai julkaiset sen itse Facebookissa tai Instagramissa varustettuna hashtagilla #etrytapahtumatuki.
Tuen saamisen edellytyksenä on, että olet Erityistoimihenkilöt ET ry:n jäsen. Tuki on puolet, enintään kuitenkin 20 euroa, osallistumismaksun tai lipun hinnasta ja voit hakea sitä kerran ja se maksetaan tapahtuman jälkeen.

Tuki maksetaan jälkikäteen kun toimitat lipusta/kuitista kopion jossa näkyy maksun määrä. Liitä viestiin myös tilinumerosi ja lähetä se sähköpostitse osoitteeseen paivi.kuosmanen@erto.fi. Tiedustelut Päiviltä puh. 050 369 5428.