Saaran tarina

Uusi arki vuokratyössä

Nimeni on Saara ja liityin ETRYyn vuonna 2011 elokuussa, jolloin minusta tuli vuokratyöntekijä. Halusin liittoon, joka pystyy tukemaan myös vuokratyöntekijöiden etuja. Kuuluin aiemmin useita vuosia JYTY:yn ollessani kunnallisella puolella töissä, mutta paikkakunnan ja työnantajan vaihdos toi eteeni liiton vaihdon.

Vanha liittoni suositteli

Aloitin työt asiakasyrityksessä vuokratyöntekijänä ja vanha liittoni suositteli ERTOa ja ETRYä uudeksi liitoksi, joka osaisi paremmin tukea vuokratyöntekijöiden etuja. Työyhteisööni kuuluu talon sisäisiä työntekijöitä, sekä useita vuokratyöntekijöitä, joka asettaa usein haasteita omien etujen ja velvollisuuksien ymmärtämiseen. Kun on vuokratyöntekijä, niin aina tulee asioita vastaan, että ei kuitenkaan ole täysin samalla viivalla talon sisäisten työntekijöiden kanssa.

Yllättävän aktiivinen yhdistys

ETRY on ollut mielestäni hyvin aktiivinen ja myös nuoria huomioiva. Olen ollut näiden vuosien aikana muutamissa yhteistapahtumissa, ja olen erittäin tyytyväinen näihin käymiini tapahtumiin, olen tavannut mukavia ja erilaisia ihmisiä, joihin en olisi muuten tutustunut. Alkuvaiheessa en välttämättä heti hoksannut kuinka aktiiviseen liittoon/yhdistykseen olinkaan liittynyt. Pitää vain lähteä aktiivisesti mukaan kaikkeen toimintaan ja tarjontaan, mitä meille jäsenille on tarjolla.