Fitness-ala on nyt LIHAS : liikuntakeskuksessa tai kuntosalilla työskentelevät

Alasi avainsanoja ovat energisyys, liikunnallisuus, kunto ja hyvinvointi. Ne ovat avainsanoja myös ETRYn edunvalvonnassa: toimimme ripeästi, emme jää polkemaan paikoillamme. Sen toiminnan tuloksena syntyy hyvinvointia työpaikoille.

Fitness-alalla työskentely lisääntyy jatkuvasti. Alan toimihenkilöt ovat osaavia, reippaita, innostavia asiantuntijoita, jotka saavat muut mukaansa kohentamaan kuntoaan. Asiakkaat viestittävät tyytyväisyyttä, hyvää oloa ja energiaa. Mutta onko oma hyvinvointisi kohdallaan? Olet varmastikin rohkea ja selvittelet ripeästi työehtoihin ja työoloihin liittyviä juttuja, mutta aina joskus ei ehtisi eikä jaksaisi. Silloin tarvitset meidän apuamme. Anna meidän ETRYssä hoitaa oma hyvinvointisi kuntoon. Erityistoimihenkilöt ETRY on Erityisalojen Toimihenkilöliiton ERTOn jäsenjärjestö. Palkansaajakeskusjärjestömme on STTK.

Suuri osa ETRYn jäsenistä työskentelee aloilla, joilla ei ole omaa työehtosopimusta. Siitä syystä ERTO ja ETRY laativat ETRYn jäsenistön kattavan, palkkatutkimukseen perustuvan fitness-alan palkkasuosituksen.

Fitness-alan palkkasuositus

ETRYn hallitus ja LIHAS