ETRY TIEDOTTAA

ERTOn jäsenyhdistykset ovat päättäneet siirtää kevätkokouksensa syksyyn. Tämän johdosta myös ETRYn 21.5. pidettäväksi suunniteltu kevätkokous on peruttu. Kokousasiat tullaan käsittelemään 10.10. järjestettävän sääntömääräisen syyskokouksen yhteydessä.

Jäsenillä on oikeus huomauttaa kokouksen siirtämisestä ja nämä huomautukset käsitellään seuraavassa sääntömääräisessä kokouksessa. Huomautuksen voi osoittaa yhdistyksen puheenjohtajalle: heli.halava@erto.fi.

ETRYn tapahtumat keväällä

ETRYn hallitus on yleisten ohjeistusten mukaisesti päättänyt perua kaikki suunnitellut tapahtumat toukokuun loppuun asti. Yhdistyksen hallitus jatkaa loppuvuoden toiminnan suunnittelua ja haluaa nähdä tilaisuuksissa runsaslukuisen määrän aktiivista jäsenistöä.

Toukokuisen, nyt myöskin perutun, jäsenmatkan osalta on tehty kysely matkalle ilmoittautuneille ja uusi ajankohta on 10 -13.10.2020. Olet saanut viestin sähköpostiisi koskien matkaa, muistathan vastata siihen pikaisesti.

ERTOn koulutukset ja koulutustuki DigiMaman koulutuksiin

Kevään aikana voit opiskella verkossa ja lisätä osaamistasi tutustumalla esim. ”Työelämän Netflixiin” ja Lifted -hyvinvoinnin verkkopalveluun.

Tarkemmat tiedot löytyvät: ERTON KOULUTUKSET

Sisaryhdistyksemme DigiMama tarjoaa koulutuksia kaikille jäsenyhdistyksille. ETRYn hallitus onkin päättänyt tukea ETRYn työelämässä mukana olevia jäseniä kevätkaudella enintään 50 eurolla. Tuen voi jokainen jäsen käyttää yhden kerran johonkin DigiMaman koulutukseen.

Tarkista jäsenhinta (DigiMama) ja ei-jäsenen hinta (ETRY) ilmoituksesta. Jos erotus jää 50 euron tukisummaan tai alle, voit ilmoittautua suoraan jäsenhinnalla. Mahdollisesta koulutustuesta syksyn osalta päätetään erikseen myöhemmin.