ETRYn pikkujoulut Helsingissä – tarjolla dekkarikomedia ja yhteisruokailu

Liity seuraamme ”Baskervillen koira” – esityksen pyörteisiin la 13.11. klo 13:00 Helsingin kaupunginteatterin Arena näyttämölle – Hämeentie 2.

Arthur Conan Doylen Sherlock Holmes -klassikkoon ”Baskervillen koira” perustuvassa, Ken Ludwigin sovittamassa dekkarikomediassa yleisö pääsee nauttimaan virtuoosimaisesta näyttelijäntyöstä ja seuraamaan, miten koomikot selviävät salamannopeiden roolivaihtojen liki mahdottomasta haasteesta.

Arena-näyttämöllä nähdään klassikkotarinan koomisesti virittynyt versio, jossa arvoitusta selättävät Santeri Kinnunen, Risto Kaskilahti, Emilia Sinisalo, Sauli Suonpää ja Mikko Virtanen.

Esityksen jälkeen siirrymme viettämään rauhallista ja rentoa ruokailuhetkeä ravintola Sävelen parvelle. Siirtymä on melko lyhyt, sillä myös Sävel sijaitsee osoitteessa Hämeentie 2.

Ruokailun aikana on mainio hetki jutella tuttujen ja vähemmän tuttujen kanssa, iloita kasvotusten tapaamisista tai vain olla ja nauttia Sävelen lämminhenkisestä ilmapiiristä.

Nyt on mainio mahdollisuus lähteä pidemmänkin matkan päästä; matkakulut korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaisesti ja yöpymistä pääkaupunkiseudulla kyseisenä ajankohtana tuetaan 30  eurolla per jäsen.

ETRY hoitaa matkalippujen tilauksen esitettyjen toiveiden mukaisesti. Laitathan lisätietoihin myös ruokarajoitteesi. Yöpyjät varaavat itse majoituksensa ja 30 euron majoitustuki maksetaan kuittia vastaan jälkikäteen.

Omavastuu näytelmästä ja ruokailusta yhteensä on 30 euroa. Ilmoittaudu heti, paikkoja rajoitetusti.