ETRYn yhdistetty kevät- ja syyskokous 10.10.2020 klo 10.30

Erityistoimihenkilöt ETRYn hallituksen aikaisemmin tekemän koronatilanteesta johtuneen päätöksen mukaisesti kevät- ja syyskokousasiat käsitellään samassa kokouksessa lauantaina 10.10. klo 10.30 alkaen Clarion Aviapolis (ent. Clarion Hotel Helsinki Airport) Karhumäentie 5, 01530 Vantaa.

Clarion Aviapolis (Clarion Hotel Helsinki Airport) sijaitsee Vantaan Aviapoliksen uudessa kaupunginosassa, aivan Aviapoliksen rautatieaseman vieressä. Alle kahden kilometrin päässä sijaitseva Helsinki-Vantaan lentoasema on vain 2 minuutin junamatkan päässä – meille on helppo tulla myös hetkeksi. Junamatka Helsingin päärautatieasemalle kestää vain 30 minuuttia, Ota joko I- tai P-juna Aviapoliksen asemalle ja poistu asemalta Aviabulevardia kohti vievän uloskäynnin kautta. Bussilla 615 Rautatieasema- Lentokenttä tai 415 Elielinaukio-Lentokenttä. Bussipysäkin nimi on ”Mekaanikontie”

Kokouksessa käsitellään sääntöjen 9 ja 10 pykälien määräämät asiat sekä sääntömuutosehdotus pykäliin 9,10 ja 13.
Kokoukseen osallistuville yhdistyksen jäsenille korvataan matkat matkustusohjeen mukaisesti halvinta kulkuneuvoa käyttäen kotipaikkakunnalta kokouspaikkakunnalle. Alle 12 euron matkakuluja ei korvata.
Matkustusohjeet

Nyt sinullakin on tilaisuus vaikuttaa. Odotamme paikalle runsaasti innokkaita osallistujia COVID- tilanteesta huolimatta. Oikeanlaisten olosuhteiden ja etäisyyksien mahdollistamiseksi pyydämme ilmoittautumiset ERTOn TAPAHMAKALENTERIN kautta viimeistään 30.9. mennessä. Illmoita tapahtumakalenterin lisätiedoissa matkalipputoiveesi ja ruokarajoitteesi.

Kokouksessa huomioidaan Covid-19 takia annetut THL:n suositukset ja määräykset. Kokoukseen ei tule osallistua sairaana tai oireisena

Aikataulu
10:00 Aamukahvi
10:30 Kokous alkaa
12.30 Lounas
13:30 Kokousta jatketaan
Kokouksen päätteeksi tarjotaan kokouskahvit.

Majoitustarjous
Mikäli kokoukseen osallistuva jäsen haluaa majoittua kokousviikonloppuna hotellissa, korvaa yhdistys enintään 75 euroa/jäsen jälkikäteen kuittia vastaan. Jäsenen tulee itse huolehtia majoituksen varaamisesta ja maksamisesta. Hyödynnä siis majoitustarjous ja vietä viikonloppu pääkaupunkiseudulla.
Kuitti majoituksesta ko. viikonlopulta ja tilinumero tulee toimittaa kuukauden kuluessa kokouksesta sähköpostiosoitteella talous.etry@erto.fi.
Kokouksen asiakirjat
Esityslista
Toimintakertomus 2019
Tilinpäätös lyhyt 2019
Tilintarkastuskertomus 2019
Toiminnantarkastuskertomus 2019
Toimintasuunnitelma 2021
TA esitys 2021
Sääntömuutosehdotus