HELMITREFFIT Helsingissä 8-9.2.2020

Tervetuloa ETRYn Helmitreffeille,

”Temperamenttiäly kotona ja työpaikalla” – olemme erilaisia –  meidän tulee ymmärtää ihmisten erilaisuus ja erilaiset käyttäytymistyylit.

Temperamenttiäly kotona ja työpaikalla -session kouluttajina toimivat Minna Oulasmaa ja Mika Pesonen. Minna on temperamenttiälykäs introvertti ja koulutukseltaan hän on parisuhde -ja seksuaaliterapeutti, työnohjaaja (STOry) ja terveydenhoitaja. Mika puolestaan kuvaa itseään temperamenttiälykkääksi valmentajaksi ja koulutukseltaan hän on KTM. He ovat molemmat erittäin innostavia ja pidettyjä luennoitsijoita. Luvassa on kiinnostava ja hauskakin oppimistuokio, jonka myötä saat paljon työkaluja erilaisten ihmisten kohtaamiseen.

Uusi työaikalaki askarruttaa mieltämme – saamme täsmätietoa siitä.

Helmitreffit ohjelma

Tilaisuus on tarkoitettu vain ETRYn työelämässä oleville jäsenille. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita matkalipputoiveesi; matkat korvataan halvinta mahdollista kulkuneuvoa käyttäen. Osallistumismaksu 50 € sisältää ohjelmaan merkityt ateriat ja majoituksen 2 hengen huoneessa. Jos et yövy, osallistumismaksu on 20 euroa ja se sisältää ohjelmaan merkityt ateriat.
Matkustusohjeet

Ilmoittaudu

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Toivomme, että ilmoitat esteestäsi järjestäjälle mahdollisimman pian, sillä haluamme minimoida tilaisuutemme aiheuttaman hiilijalanjäljen. Peruutuksesi mahdollistaa paikan toiselle osallistujalle. Palautamme omavastuuosuuden viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuneista peruutuksista ainoastaan sairauslomatodistuksella.