KESÄTEATTERI KUULUU KESKIKESÄÄN

Lähde Nokialle Tehdassaareen viettämään heinäkuista lauantai-iltapäivää Vannomatta Paras -musiikkikomedian parissa 16.7. klo 14.

Hykerryttävän hauska tarina kertoo, kuinka poikamiessäätyyn ajautuneet Pete ja Make haluavat viettää hyvin ansaitun kesäloman vanhan orkesterinsa kanssa, olutta siemaillen ja vanhoja ikivihreitä kappaleita soitellen.

Korpihotellista vuokrataan tarkoitukseen sopiva syrjäinen mökki, jonka naapuriin ei ainakaan pitäisi tulla ketään häiritsemään miesten kesänviettoa. Nyt ei tarvitse huolehtia pikkuhousupyykistä tai siivousvuoroista. Tiskit tiskataan silloin kun huvittaa jos yleensä tiskataan lainkaan. Partaa ei tänä kesänä ajeta kertaakaan! Hameväkeä ei kesän aikana ajatella, saati sitten olla siihen missään kosketuksessa.

Mitä tapahtuukaan ennakkosuunnitelmille, kun viereiseen mökkiin sittenkin saapuu kesänviettoon kaksi hemaisevaa naiseläjää? Muuttuuko ääni kellossa?

Käsikirjoitus ja ohjaus: Heikki Vihinen

Rooleissa Jari Salmi, Piia Koriseva, Sari Hellstén, Teemu Koskinen ja Ari Kankaanpää.

Esityksen arvioitu kesto n. 2 h 15 min.

Kesäteatterin 504-paikkainen katsomo on katettu ja paikat ovat numeroidut. Esteettömiä paikkoja löytyy useita.

Lipun hinta ETRYn jäseneltä on 10 euroa ja avecilta 25 euroa. Liput maksetaan tapahtumakalenterin kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Lippuja on rajattu määrä, joten ole nopea. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.6.  

Osallistujille ei makseta matkakuluja eikä teatterilippuun voi hyödyntää ETRYn tapahtumatukea.

Pysäköintialue autoille löytyy saareen johtavan hiekkatien päästä.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse tieto lipun noutoajasta ja -paikasta lähempänä tapahtumaa.

Lisätietoja voit kysyä marjut.roiha@erto.fi.