Kevättä ilmassa – ETRYn kevätkokous kutsuu/ PERUTTU

Erityistoimihenkilöt ETRYn sääntömääräinen kevätkokous pidetään torstaina 21.5.2020 alkaen klo 12.30 Hotelli Clarion Airport Helsinki, Karhumäentie 5, 01530 Vantaa.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen 9 §:n kevätkokoukselle määräämät asiat sekä sääntömuutosasia.  Kokousasiakirjat lähetetään etukäteen kokoukseen ilmoittautuneille sähköpostilla.

Kokoukseen osallistuville yhdistyksen jäsenille korvataan matkakulut matkustusohjesäännön mukaisesti halvinta kulkuneuvoa käyttäen kotipaikkakunnalta kokouspaikkakunnalle.  Alle 12 euron matkakuluja ei korvata.

Yhdistyksen sääntöjen 12 §:n mukaan yhdistyksen jäsenet voivat tehdä aloitteita yhdistyksen kokoukselle. Kirjallinen aloite päätösehdotuksineen tulee jättää hallitukselle viimeistään kolmekymmentä (30) päivää ennen kokousta.

Ilmoittautumiset 12.5.2020 mennessä ERTOn tapahtumakalenterin kautta. Ilmoita lisätiedoissa junalipputoiveesi. Tiedustelut:  sirkka.inkila@erto.fi.

KOKOUSAIKATAULU:

Kahvit 9.30 – 10

Luento 10 – 11.30

Lotta Uusitalo on erityispedagogiikan dosentti ja yliopistonlehtori Helsingin yliopistosta. Hän on uranuurtaja positiivisessa kasvatuksessa ja vahvuusperustaisessa opetuksessa Suomessa. Hän on tieteellisten julkaisujen ohella kirjoittanut lukuisia käytännönläheisiä kasvatusalan teoksia ja kouluttanut opettajia ja henkilöstöjohtajia monella mantereella. Lisätietoa Lotasta: uusitalomalmivaara.com ja positive.fi

Lounas 11.30 – 12.30

Kevätkokous 12.30 – 14

Iltapäiväkahvit 14 -14.15

Kevätkokous jatkuu tarvittaessa klo 14:15.

Prahan matkalle lähtijät: Matkan liput jaetaan kokouksen jälkeen.

Erityistoimihenkilöt ETRY

Hallitus