KOKATAAN YHDESSÄ HARRI SYRJÄSEN KANSSA – OSALLISTU VIRTUAALIKOKKIKOULUUN

Kokkaa huippukokki Harri Syrjäsen opastuksella omassa keittiössäsi. ETRY kutsuu sinut tai vaikka koko perheesi mukaan kokkaamaan. Saat uusia ideoita arkiruokaan, rennosti kokaten ja oppien, turvallisesti virtuaalisena. 

Kokkikoulu järjestetään vuosikokouksen jälkeen 15.5.2021 klo 17.00 alkaen. Paikkoja on rajoitettu määrä, joten ole nopea!

Kokkikoulu ei maksa sinulle mitään, vaan on ETRYn järjestämä yllätys. Saat ennakkoon listan raaka-aineista jotka itse hankit valmiiksi ja samoin tarvittavista työvälineistä. Tule mukaan kokkaamaan Harrin kanssa. Mikä parasta, kokkailun jälkeen pääset nauttimaan huippuhyvästä, itse valmistamastasi ruuasta!

Harrin LIVE kokkikoulu soveltuu kaiken tasoisille kotikokeille ja ruuat tehdään rauhalliseen tahtiin niin että kaikki pysyvät mukana. Kokkikoulussa sinulla on mahdollisuus kirjoittaa kysymyksiä ja kommentteja livechattiin, ja Harri vastailee niihin kokkailun lomassa.

Ilmoittaudu tästä

Kokin antama ostoslista kokkikoulua varten:
Jeera marinoitua lohta, hunajapaahdettua palsternakkaa ja pähkinäsalaati
Ohje 2 hlö

360-400 loohifilettä/broilerin sisäfilettä/halloumia/tofua
3 rkl soijaa
2 rkl muscovandosokeria
1 appelsiini
1 tl jeera eli juustokumina
1 punainen chili
pieni pala tuoretta inkivääriä
200 g palsternakkaa
2 rkl hunajaa
1 dl pekaanipalhkinöitä
1 pussi salaattisekoitusa
1 ruukku minttua
1 kpl granaattiomana (jos ei löydy niin kuivattuja karpaloita)
1 kpl punasipuli
1 dl oliiviöljyä
1 rkl balsamiviinietikkaa
suolaa
valkopippuria  myllystä

Työvälineet
uuni
liesi
paistinpannu
terävä veitsi
raastin
muutama kulho
paistinlasta
leikkuulauta
uunivuoka
kuorimaveitsi