Kummituskävely Kruunuhaassa 18.10.2018

Uskallatko lähteä mukaan tutustumaan Kruunuhaan kummituksiin ETRYn kanssa?

Juuri sopivasti ennen pyhäinpäivää ETRY vie jäsenet mukanaan selkäpiitä karmivalle kummituskävelylle Helsingin Kruunuhaan sydämeen. Kokoonnumme 17.30 El Fant-kahvilaan, jossa  pimentyvä ilta auttaa viemään mielikuvituksen mennessään. Oppaanamme Puistokadun kummitusten jännittävään maailmaan on Helsingin kaupunginmuseo, joka toteuttaa elämyksellisiä kävelykierroksia, jotka luovat mystisen ja vaihtoehtoisen näkökulman Helsingin kulttuurihistoriaan. Museon oppaat kertovat kierroksilla kaupungin tunnetuimmista kummituksista ja mysteereistä. Mistä syntyvät urbaanilegendat ja miksi ihmiset kertovat kummitustarinoita?

Ilmoittautuminen

Kruununhaan kummitustarinat -kävely lähtee kaupunginmuseolta ja päättyy Ruiskumestarin talolle. Kävelyllä pääsemme ihailemaan kaupunginosan upeaa jugend-arkkitehtuuria ja linnamaisia kivitaloja. Reitti luo tunnelmalliset puitteet karmaiseville tarinoille. Tutuksi tulevat niin Svenska Klubbenin Harmaa rouva kuin Vironkadun Päätön eversti. Kiertokävely kestää noin 1h15min.

Osallistumishinta jäsenille on 10eur sisältäen kierroksen, lämpimän juoman sekä pikkusuolaisen.

Ilmoittautumiset ERTOn kalenterin kautta. Paikkoja on rajallinen määrä. Tapahtumassa ei ole säävarausta, vaan osallistujan kannattaa varautua syksyiseen säähän.