Mene saareen 1.6.-30.9.2018 – palkkioksi saat ETryn #lomaltapaluuraha’n

Loma kuvankauniilla saarella hiekkarantoineen. Miltä kuulostaisi se, että saisit lomastasi vielä rahaa takaisin? Nyt se on mahdollista ETryn #lomaltapaluuraha’n avulla.

ETry haluaa kannustaa jäseniään 50-vuotisjuhlavuoden ”Voi hyvin – jaksa työssä” –teeman mukaisesti etsimään rentoutusta ja elämyksiä kotimaasta. Yleisön, eli ihanien jäsentemme, pyynnöstä testaamme juhlavuoden kunniaksi uutta tukimuotoa.

ETRYn ”VOI HYVIN – jaksa töissä” -#lomaltapaluuraha toimii festareilta paluurahan tapaan, mutta tukimuoto on kohdennettu yhteen majoituspaikkaa Pyhtään Kaunissaaressa kesä-syyskuussa 2018.

Kaunissaari

Kaunissaaren majatalo tarjoaa vaatimatonta saaristomajoitusta idyllisessä kalastajakylässä Suomenlahdella. Kylässä on kauppa, ravintola, kahvila ja museo. Saari on n. 4 km pitkä ja kilometrin levyinen. Itärannan hiekkarannat sopivat erityisesti myös pienille lapsille.

Kaunissaareen kulkee maksuttomat yhteysalukset tiistaita lukuun ottamatta Kotkan Kuusisesta. Viikonvaihteen liikenne on osin maksullista.

Tiedustelut ja varaukset 040 065 0978 talvikaudella klo 16 jälkeen. 15.6. jälkeen myös päivällä.

Miten mukaan?

Kenelle? Olet ETryn jäsen.
Milloin? Olet menossa Kaunissaareen tänä kesänä 1.6.-30.9.2018 välisenä aikana.
Mitä saat? Korvaus koskee enintään 4 yötä/jäsen (=100eur). Majoittumisesta maksetaan takaisin 50% yöpymisen hinnasta, kuitenkin max. 50EUR/ETryn jäsen. HUOM! Nopeat syövät hitaat – #lomaltapaluuraha -kampanjasta riittää tukea vain 100 jäsenelle.

Mitä teet?

1. Sovi varauksestasi suoraan Kaunissaaren majoittajan kanssa.
2. Ilmoittaudu linkistä ja lähetä meille ERTO-jäsennumerosi, nimesi sekä Kaunissaaresta varaamasi ajankohta. Saat erillisen vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi.
3. Mene Kaunissaareen, lomaile ja nauti. Ota siellä someen (Facebook, Twitter, Instagram) kuva itsestäsi ja lisää siihen tunnisteet #lomaltapaluuraha sekä ETryn some-tili.
4. Pyydä maksaessasi kuitti majoituksesta niin, että jäsenen nimi ja osuus kustannuksista on erikseen mainittu.
5. Lähetä vahvistusviestiin liitettynä maksamasi majoituskuitti Kaunissaaresta, tilitietosi sekä somessa jakamastasi kuvasta kuvakaappaus. Tiedot pitää olla lähetettyinä ja sometettuina 1.10.2018 mennessä.
6. 100 nopeinta saa #lomaltapaluuraha’a kuittia ja some-kuvaa vastaan lokakuun 2018 aikana.

Ilmoittaudu tästä

ETryn sometilit

Nauti, rentoudu ja poseeraa tänä kesänä lomallasi! Ota kuva ja tägää siihen ETry ja #lomaltapaluuraha.

Facebook Twitter Instagram YouTube