Lore B lauteilla – Syyskokous Clarionissa – Pikkujoulut Silja Europalla 16-17.11.2019

Lorenz Backman, puhdasta jedienergiaa

Tarjolla ei ole pölyttynyt puheenvuoro puhujanpöntöstä, vaan tekniikoita niille jotka haluavat esiintyä rentoina ja itsevarmoina haastavissa tilanteissa. Nämä ohjeet vapauttavat sinut kukoistamaan omana itsenäsi ilman jännitystä. Lore on vuorossa heti syyskokouksen avauksen jälkeen klo 11.15 – 12.30

Syyskokous 16.11.2019 alkaen klo 11.00

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous järjestetään Helsingissä, paikkana Clarion Hotel Helsinki, Tyynenmerenkatu 2.

Kokouksessa käsitellään säännöissä määrätyt asiat kuten esim. hallituksen jäsenten valinta erovuoroisten tilalle.

Yhdistyksen kehittämisestä ja tapahtumien ideoinnista kiinnostuneet, teitä kaivataan mukaan.

Syyskokouksessa käsitellään sääntöjen syyskokoukselle määräämät asiat. Yhdistyksen sääntöjen mukaan aloitteita yhdistyksen kokoukselle voivat tehdä yhdistyksen jäsenet. Jos jäsen haluaa jonkin asian käsiteltäväksi yhdistyksen kokouksessa, hänen tulee jättää kirjallinen aloite päätösesityksineen hallitukselle viimeistään kolmekymmentä (30) päivää ennen kokousta.

Kokoukseen osallistuville yhdistyksen jäsenille korvataan matkakulut matkustusohjesäännön mukaisesti kotipaikkakunnalta kokouspaikkakunnalle kuitenkin siten että alle 12 euron matkakuluja ei korvata. Ilman erityisen pätevää syytä kokouksesta pois jääneeltä peritään jo yhdistyksen lukuun lunastetun matkalipun hinta.

Katso muut matkustus- ja peruutusohjeet täältä  Matkustusohjeet .

Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä matkalipputoiveesi ja mahdolliset ruokarajoitteesi.  Lisätietoja kokoukseen ja matkalippuihin liittyen voit kysyä pirjo.favorin@erto.fi

Ilmoittauduthan kokoukseen viimeistään 9.11.2019 tästä   Syyskokous ilmoittautuminen

Risteily Tallinnaan

ETRY järjestää 22 h -pikkujouluristeilyn Tallinnaan heti kokouksen jälkeen Tallink Siljan aluksella Silja Europalla. Laiva on takaisin Helsingissä sunnuntaina 17.11. klo 16:00. Hinta jäseneltä kahden hengen A-hytissä on 50 euroa. Hintaan sisältyvät ohjelmassa mainitut illallinen ja aamiainen Grande Buffetissa. Risteilyllä ei illallisen jälkeen ole yhteistä ohjelmaa, joten jokainen voi pikkujouluilla haluamallaan tavalla. Aamulla on mahdollista käydä maissa joululahjaostoksilla tai vaikka vain ulkoilemassa Tallinnan vanhan kaupungin torilla. Ilmoita lisätiedoissa syntymäaikasi ja mahdollinen hyttikaveritoive. Ilmoita myös mikäli et ole Suomen kansalainen.

Lisätietoja risteilyyn liittyen voit kysyä marjut.roiha-kuivalainen@erto.fi.  Sitova ilmoittautuminen risteilylle viimeistään 10.10.2019. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

ILMOITTAUTUMINEN RISTEILYYN – Risteily ilmoittautuminen

Tapahtumien aikataulu:  Syyskokous ja Risteily

Huomioithan, ettö ilmoittautumiset syyskokoukseen ja risteilylle tehdään eri linkkien kautta.