Sata kesää, tuhat yötä – Ei oo, ei tuu – Anna mulle tähtitaivas – El Bimbo

”Suomalaisen iskelmätaivaan legendaariset valtiattaret kokoontuvat yhteen lähes 20 vuoden tauon jälkeen ja tarjoavat yleisölle suurimmat hittinsä yhdessä ja erikseen. Lea, Marion, Katri ja Paula loistavat lavalla musiikin voimalla muistellen aikoja syksyn sävelistä euroviisuihin.

Heidän kanssaan estradilla kohtaavat myös tämän ajan musiikilliset ilmiöt, joten vierailijoita vuosien takaa on luvassa runsain mitoin. Tässä show-konsertissa kaikki on mahdollista, joten nostalgiaa pursuava esitys on yllätyksiä täynnä. Hauskoja käänteitä, hittibiisejä ja kaikille tuttuja hahmoja! Suomalainen drag- taide nousee uuteen uljaaseen lentoonsa, sillä nämä drag queenit laulavat laulunsa itse.”

Pola Ivanka, Sheila, NikoLa ja Jayden Mars ovat DRAG-LEIDIT LAVALLA. ETRYläisillä on loistava tilaisuus kokoontua yhteen nauttimaan upeasta esityksestä ja mukavasta yhdessäolosta.Tapaamme ennen esitystä klo 17.30 Teatteri Riossa jossa herkuttelemme tapaslautasen antimilla.

Paikkoja on varattu 19 kpl ja omavastuu on vain 20 €, joten olethan nopea niin mahdut mukaan iloiseen joukkoomme. Ilmoittaudu TÄSTÄ

Lisätietoja Sirkka Inkilä sirkka.inkila@erto.fi