Syysristeilyn yhteydessä ETRYn syyskokous 19.11.2022

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous järjestetään ennen risteilyä Helsingissä Radisson Blue Seasidessa. Kellonaika ilmoitetaan myöhemmin.  Kokouksessa käsitellään säännöissä määrätyt asiat kuten esim. hallituksen puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten valinta.

Yhdistyksen sääntöjen mukaan aloitteita yhdistyksen kokoukselle voivat tehdä yhdistyksen jäsenet. Jos jäsen haluaa jonkin asian käsiteltäväksi yhdistyksen kokouksessa, hänen tulee jättää kirjallinen aloite päätösesityksineen hallitukselle elokuun loppuun mennessä.

Kokoukseen osallistuville yhdistyksen jäsenille korvataan matkakulut matkustusohjesäännön mukaisesti kotipaikkakunnalta kokouspaikkakunnalle kuitenkin siten että alle 12 euron matkakuluja ei korvata. Ilman erityisen pätevää syytä kokouksesta pois jääneeltä peritään jo yhdistyksen lukuun lunastetun matkalipun hinta.

Katso muut matkustus- ja peruutusohjeet Etryn kotisivuilta.

Matkaliput tilataan keskitetysti joten laitathan ilmoittautumisesi yhteydessä matkalipputoiveesi.  Lisätietoja kokoukseen ja matkalippuihin liittyen voit kysyä liisa.aura@erto.fi

Kokousjärjestelyjen helpottamiseksi ilmoittautumiset kokoukseen pyydetään viimeistään 31.10.2022 tästä. Ilmottaudu kokoukseen tästä.

 

Tallinnaan 19.-20.11.2022 syyskokouksen jälkeen

ETRYn syyskokouksen jälkeen lähdetään pikalaivalla Tallinnaan ja palataan sieltä sunnuntaina,

Lähtö Helsingistä lauantaina 19.11.2022 MegaStar , (Länsiterminaali 2 klo 16:00). Laivalla tarjoamme Buffet- ruokailun ja laiva saapuu Tallinnaan klo 18.30, josta siirrytään majoittumaan Tallink Spa & Conference Hotelliin.

Sunnuntaina 20.11.2022 palaamme takaisin Helsinkiin Star, lähtö klo 13:30 Tallinna/D-terminaali. Laiva on takaisin Helsingissä klo 15:30.

HUOM! Suomen kansalaisella on henkilöllisyyden todistamiseksi oltava mukana passi tai poliisin myöntämä henkilökortti.

Hinta jäseneltä on 50 euroa ja sisältää laivamatkat, ruokailun laivalla ja majoituksen 2 hh huoneissa.  Aamulla on mahdollista käydä maissa joululahjaostoksilla tai vaikka vain kävelyllä Tallinnassa.

Ilmoita lisätiedoissa syntymäaikasi ja mahdollinen huonekaveritoive. Kerrothan myös mikäli et ole Suomen kansalainen.

Matkakulut Helsinkiin maksetaan vain jos osallistut myös syyskokoukseen. Huomioithan että syyskokoukseen on ilmoittauduttava erikseen.

Lisätietoja Tallinnan matkaan liittyen voit kysyä sirkka.inkila@erto.fi.  Sitova ilmoittautuminen risteilylle viimeistään 19.10.2022. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu risteilylle tästä.