Syysristeilyn yhteydessä ETRYn syyskokous 19.11.2022

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous järjestetään ennen risteilyä Helsingissä Radisson Blue Seasidessa. Kellonaika ilmoitetaan myöhemmin.  Kokouksessa käsitellään säännöissä määrätyt asiat kuten esim. hallituksen puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten valinta.

Yhdistyksen sääntöjen mukaan aloitteita yhdistyksen kokoukselle voivat tehdä yhdistyksen jäsenet. Jos jäsen haluaa jonkin asian käsiteltäväksi yhdistyksen kokouksessa, hänen tulee jättää kirjallinen aloite päätösesityksineen hallitukselle elokuun loppuun mennessä.

Kokoukseen osallistuville yhdistyksen jäsenille korvataan matkakulut matkustusohjesäännön mukaisesti kotipaikkakunnalta kokouspaikkakunnalle kuitenkin siten että alle 12 euron matkakuluja ei korvata. Ilman erityisen pätevää syytä kokouksesta pois jääneeltä peritään jo yhdistyksen lukuun lunastetun matkalipun hinta.

Katso muut matkustus- ja peruutusohjeet Etryn kotisivuilta.

Matkaliput tilataan keskitetysti joten laitathan ilmoittautumisesi yhteydessä matkalipputoiveesi.  Lisätietoja kokoukseen ja matkalippuihin liittyen voit kysyä liisa.aura@erto.fi

Kokousjärjestelyjen helpottamiseksi ilmoittautumiset kokoukseen pyydetään viimeistään 31.10.2022 tästä. Ilmottaudu kokoukseen tästä.

 

Jäsenristeily 19.-20.11.2022 Tallinnaan (22h) – lähde syyskokouksen jälkeen jouluostoksille

ETRYn syyskokouksen jälkeen järjestetään  22 h -pikkujouluristeily Tallinnaan Tallink Siljan aluksella Silja Europalla, lähtö lauantaina 19.11.20222 klo 18:30. Laiva on takaisin Helsingissä sunnuntaina 20.11.2022  klo 16:00.

Hinta jäseneltä kahden hengen A-hytissä on 50 euroa. Hintaan sisältyvät lauantaina illallinen ja aamiainen Grande Buffetissa sekä lounas sunnuntaina.  Aamulla on mahdollista käydä maissa joululahjaostoksilla tai vaikka vain kävelyllä Tallinnassa.

Ilmoita lisätiedoissa syntymäaikasi ja mahdollinen hyttikaveritoive. Kerro myös meille mikäli et ole Suomen kansalainen.

Matkakulut maksetaan vain jos osallistut myös syyskokoukseen. Huomioithan että syyskokoukseen on ilmoittauduttava erikseen.

Lisätietoja risteilyyn liittyen voit kysyä sirkka.inkila@erto.fi.  Sitova ilmoittautuminen risteilylle viimeistään 10.10.2022. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmottaudu risteilylle tästä.