#Urheilustapaluuraha 1.5.-31.8.2017

Mene urheilemaan 1.5.-31.8.2017 – palkkioksi saat ETryn #urheilustapaluuraha’n.

HUOM. MENNYT TAPAHTUMA. Olisiko tänä kesänä urheilutapahtuma sinulle juuri sitä, millä kesäfiilis löytyy? Hae ETryltä #urheilustapaluuraha’a! On lajisi sitten juoksu, suunnistus tai vaikka kirkkovenekisailu, niin me haluamme tukea sinua pääsemään kunnon hikeen tarjoamalla ETryn #urheilustapaluuraha’a kaikille ETryn jäsenille.

Suomessa urheilutapahtumia on vuoden ympäri, mutta kesällä niitä on sitäkin enemmän. Nyt on oikea hetki nauttia kesästä ETryn kanssa. Kaikki liikuntatapahtumat Suomessa ajalla 1.5.-31.8.2017 sopivat #urheilustapaluuraha -kampanjaan. Muista kuitenkin, että sinun pitää osallistua liikuntaan – tällä kertaa penkkiurheilua ei lasketa mukaan.

Kenelle? Olet ETryn jäsen.
Milloin? Olet osallistumassa liikuntatapahtumaan tänä kesänä 1.5.-31.8.2017 välisenä aikana.
Mitä saat? Yksi tapahtuma/jäsen korvataan. Korvaus on 50% osallistumisen hinnasta, kuitenkin max. 40EUR/ETryn jäsen. HUOM! Nopeat syövät hitaat – #urheilustapaluuraha’-kampanjasta riittää tukea vain 100 jäsenelle.

Mitä teet?
1. Ilmoittaudu linkistä ja lähetä meille ERTO-jäsennumerosi, nimesi sekä haluamasi liikuntatapahtuman nimi sekä ajankohta. Saat erillisen vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi.
2. Mene sporttaamaan tapahtumaan ja ota siellä someen (Facebook, Twitter, Instagram) kuva itsestäsi tapahtumassa ja lisää siihen tunnisteet #urheilustapaluuraha sekä ETryn some-tili.
3. Lähetä vahvistusviestiin liitettynä maksamasi osallistumislipun kuitti, tilitietosi sekä somessa jakamastasi kuvasta kuvakaappaus.
4. 100 nopeinta saa #urheilustapaluuraha’a lippua ja some-kuvaa vastaan syyskuun 2017 aikana.

Ilmoittaudu tästä

 ETryn sometilit

Nauti, hikoile ja poseeraa tänä kesänä liikuntatapahtumissa! Ota kuva ja tägää ETry ja #urheilustapaluuraha.