UUSVANHANA ETRYN HALLITUKSEEN

Osallistuin 17. marraskuuta ETRYn syyskokoukseen Sokos Hotel Tornissa Tampereella. Kun uutta hallitusta alettiin muodostaa, huomasin hämmästyksekseni että moni erovuoroinen ei enää halunnutkaan jatkaa, ja muunkinlaista muutosta kokoonpanoon oli tulossa. Myöskin puheenjohtaja vaihtui, eli Tarja Hailin tilalle valittiin Heli Halava.
Hetken päästä tulikin vastaan tilanne, että hallituspaikkoja oli vielä auki, mutta innokkaita hallitukseen menijöitä ei niinkään. Itsekin olin alustaviin kyselyihin vastannut, että nykytilanteessa en koe itselläni olevan puuhaan riittävästi aikaa. Muutama vuosi sitten pari kautta jäsenenä olleena tiedostin, että hommia kyllä riittää vapaa-ajalla. Oman työn ohessa kun tuota tehdään.
Noh, jotenkin tilanne päätyi siihen että huomasin olevani varsinainen jäsen vuoden pestillä. Hauskaa oli myös se, että Anja Tetri, jonka kanssa aiemmin olin yhtä pitkän jakson hallitushommissa, valittiin samaisessa kokouksessa varajäseneksi. Historia siis toistaa itseään.
Tammikuussa uudella hallituksella oli järjestäytymiskokous Kaisankodissa Espoossa kauniiden talvimaisemien keskellä. Sopivan rauhallinen ja rentouttava ympäristö laittoi ajatukset virtaamaan ja puheen sorisemaan. Intensiivisen kokoustamisen ohessa kuului puikkojen kilinää useammastakin suunnasta, taukojumppa pisti veren liikkeelle ja raikas pakkasilma viilensi kokoustilan sopivaksi.
Nykyinen hallitus on yhdistelmä minulle ennestään tuttuja ja ei niin tuttuja naisihmisiä. Tosiaan, naisenergialla mennään, mutta sitä kyllä riittää. Oli todella mukavaa huomata, miten hyvinkin erilaisten persoonoiden kesken ideat lentelivät ja juttua riitti aiheen kuin aiheen ympärillä. Porukalla on ns. hyvä pöhinä.
Suunnitelmissa on kaikenlaista mukavaa ja toivonkin että mahdollisimman moni ETRY:n jäsen lähtee mukaan vuoden aikana järjestettäviin tilaisuuksiin. Perinteisesti tarjolla on asiaa ja viihdettä sopivassa suhteessa. Vaikka ei entuudestaan muuta jäsenistöä tuntisikaan, kannattaa tulla rohkeasti mukaan. ETRYläiset ovat rentoja ja kivoja ihmisiä joihin on helppo tutustua.
Seuraavan kerran näemme siis kevätkokouksessa. Moikataan kun tavataan  :).