Vapaudu arjen kahleista ja suuntaa Turun Kakolanmäelle KEVÄTKOKOUKSEEN ja koulutustilaisuuteen 14.5. – 15.5.

Parin vuoden tauon jälkeen pidetään taas livenä sääntömääräinen kevätkokous, joka järjestetään lauantaina 14.5.2022.

Klo 12 on yhteinen lounas ja sen jälkeen on vuorossa opastetulle kierrokselle kiehtovalle vanhalle vankila-alueelle. Iltapäiväkahvien jälkeen pidämme sääntömääräisen kevätkokouksen.
Mikäli olet ilmoittautunut vain kevätkokoukseen niin ohjelmasi päättyy tähän eli n.klo 18.00.

Tapahtuman yhteyteen on järjestetty myös koulutustilaisuus sunnuntaina 15.5. Siihen osallistuvat saavat nauttia sekä illallisesta yllätysohjelmineen että yöpymisestä ainutlaatuisessa hotelli Kakolassa (www.hotelkakola.fi).

Kokouskutsu ETRY kevätkokous 14.5.2022

Erityistoimihenkilöt ry:n kokouksessa käsitellään sääntöjen 9 §:n kevätkokoukselle määräämät asiat ja sääntömuutosasia. Kokousasiakirjat julkaistaan yhdistyksen nettisivuilla varsinaisen kokouskutsun yhteydessä huhtikuun aikana.

Kokoukseen osallistuville yhdistyksen jäsenille korvataan matkakulut matkustusohjesäännön mukaisesti halvinta kulkuneuvoa käyttäen kotipaikkakunnalta kokouspaikkakunnalle. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä matkalipputoiveesi.

Koulutusosio 15.5.2022

Monipuolisessa ohjelmassa asiaa mm. edunvalvontavaltakirjasta.

Sunnuntai huipentuu kahteen asenteen, rohkeuden ja positiivisuuden puolestapuhujaan Tom Pöystiin ja Mato Valtoseen.

”Miten bändisi saadaan soimaan?” 

Tässä valmennuksessa perustetaan työyhteisöjen jäsenistä kuvitteellinen bändi, jonka avulla löydetään konkreettisin ja ennen kaikkea huumorin täyteisten esimerkein jokaisen sisäinen Michael Monroe, Tauno Palo tai Paula Vesala. Valmennuksessa otetaan haltuun konkreettisia käytännön työkaluja, joilla ratkaistaan, mikä on uskottavuus ja aitous työyhteisössä sekä miten voitaisiin parantaa tiimin sisäistä kommunikaatiota. Valmennuksessa ratkaistaan se, miten nostetaan tunnelma ja työyhteisön vuorovaikutus seuraavalle tasolle!

Ilmoittautumiset kevätkokoukseen ja koulutukseen (molempiin oma ilmoittautuminen) 28.4.2022 mennessä ERTOn tapahtumakalenterin kautta.
Omavastuu koulutusosiosta on 50 euroa, sisältää myös yöpymisen, ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Laitathan lisätietoihin  ruokarajoitteesi sekä maininnan mahdollisesta huonekaveritoiveestasi.

Tiedustelut
anna.vuorisalo@erto.fi tai sirkka.inkila@erto.fi

Turku Kakola ohjelma

Kokouskutsu

Esityslista_kevätkokous 2022

Menettelytavat 2022 kevät

Toimintakertomus 2021

Tilinpäätös 2021

Tilintarkastuskertomus 2021