Siirry suoraan sisältöön
Jätti Etry

Jätti

Jätti-toimialaryhmämme on oikea sinulle, jos työskentelet järjestössä, säätiössä tai yhdistyksessä.

 Jättiläiset tekevät töitä pienissä työyhteisöissä, joissa työ koostuu yleishyödyllisistä hankkeista ja haastavista töistä. Pieni työyhteisö ei kuitenkaan tarkoita sitä, että se ei voisi olla järjestäytynyt. Toimihenkilöliitto Erto ja Etry sen jäsenyhdistyksenä ajavat järjestöjen, säätiöiden ja yhdistyksien palveluksessa olevien etuja ja varmistavat, että he saavat yhtä paljon tukea kuin mitä he itse muille antavat.
 
Järjestöjen, säätiöiden ja yhdistysten toimintaperiaatteena on tukea yhteiskuntaa monin eri tavoin. Tämä heijastuu myös työntekijöissä, jotka ovat osaavia, asiantuntevia ja kykeneviä. On kuitenkin tärkeää muistaa pitää huolta myös omasta työhyvinvoinnista sekä ylläpitää toimivaa työympäristöä. Erto ja Etry tukevat jäseniään järjestämällä alueellista virkistystoimintaa ja ammatillista sekä henkilökohtaista kehitystäsi tukevaa koulutusta.
 

Toimihenkilöliitto Erto ja Etry sen jäsenyhdistyksenä laativat säännöllisesti yhdessä palkkatutkimukseen perustuvan toimistotyön palkkasuosituksen.

Katso toimistotyön palkkasuositus

Placeholder

Liity jäseneksi

Vain jäseniemme tuella voimme säilyttää ja parantaa entisestään nykyisiä työehtoja. Mitä enemmän Toimihenkilöliitto Ertoon ja sen jäsenyhdistys Etryyn kuuluvia jäseniä työpaikoilla on, sen parempia ehtoja saamme henkilöstöalalle neuvoteltua.