Siirry suoraan sisältöön
Lihas Etry

Lihas

Lihas-ryhmäläisten avainsanoja ovat energisyys, liikunnallisuus, kunto ja hyvinvointi. Ne ovat avainsanoja myös Etryn edunvalvonnassa.

Toimimme ripeästi, emme jää polkemaan paikoillamme. Sen toiminnan tuloksena syntyy hyvinvointia työpaikoille.
 
Fitness-alalla työskentely lisääntyy jatkuvasti. Alan toimihenkilöt ovat osaavia, reippaita, innostavia asiantuntijoita, jotka saavat muut mukaansa kohentamaan kuntoaan. Asiakkaat viestittävät tyytyväisyyttä, hyvää oloa ja energiaa. Mutta onko oma hyvinvointisi kohdallaan?
 
Olet varmastikin rohkea ja selvittelet ripeästi työehtoihin ja työoloihin liittyviä juttuja, mutta aina joskus ei ehtisi eikä jaksaisi. Silloin tarvitset meidän apuamme. Anna meidän Etryssä hoitaa oma hyvinvointisi kuntoon. Erityistoimihenkilöt Etry on Toimihenkilöliitto Erton jäsenyhdistys. Palkansaajakeskusjärjestömme on STTK.
 
Suuri osa jäsenistämme työskentelee aloilla, joilla ei ole omaa työehtosopimusta. Siitä syystä laadimme säännöllisesti yhdessä Toimihenkilöliitto Erton kanssa palkkatutkimukseen perustuvan liikunta-alan palkkasuosituksen.
 
Katso liikunta-alan palkkasuositus

 

Placeholder

Liity jäseneksi

Vain jäseniemme tuella voimme säilyttää ja parantaa entisestään nykyisiä työehtoja. Mitä enemmän Toimihenkilöliitto Ertoon ja sen jäsenyhdistys Etryyn kuuluvia jäseniä työpaikoilla on, sen parempia ehtoja saamme henkilöstöalalle neuvoteltua.