Siirry suoraan sisältöön
Vuokratyö Etry

Vuokratyö

Vuokratyöaloilla toimisto-, taloushallinto- tai IT-tehtävissä työskentelevillä on yleissitova henkilöstöalan työehtosopimus.

Toimihenkilöliitto Erton neuvottelemaa yleissitovaa työehtosopimusta on noudatettava, vaikka työnantajasi ei olisikaan järjestäytynyt työnantajaliittoon. Työehtosopimuksessa on sovittu vuokratyöalan työsuhteiden vähimmäisehdoista, esimerkiksi palkoista, työajoista ja lomista.
 
Oman alan työehtoihin voidaan vaikuttaa, mutta vain yhdessä. Toimihenkilöliitto Erto ja Etry sen jäsenyhdistyksenä järjestävät tutustumis- ja edunvalvontatilaisuuksia. Vuokratyö lisääntyy Suomessa kovaa vauhtia, joten nyt on hyvä hetki tulla toimintaan mukaan!
 
Tiedämme, että vuokratyöntekijät ovat ammattitaitoisia, joustavia, energisiä ihmisiä, jotka eivät pelkää muutosta, vaan nauttivat vaihtelevista työympäristöistä. Työskentely vuokratyöalalla vaatii myös erityisosaamista ja rohkeutta tarttua erilaisiin tehtäviin. Vuokratyötä tekevät ihmiset ovat itsenäisiä ja neuvokkaita, mutta joskus apu on tarpeen.

Katso henkilöstöalan työehtosopimus

 

Placeholder

Liity jäseneksi

Vain jäseniemme tuella voimme säilyttää ja parantaa entisestään nykyisiä työehtoja. Mitä enemmän Toimihenkilöliitto Ertoon ja sen jäsenyhdistys Etryyn kuuluvia jäseniä työpaikoilla on, sen parempia ehtoja saamme henkilöstöalalle neuvoteltua.