Siirry suoraan sisältöön
Kulmat Etry

Kulmat

Kulmat-ryhmään kuuluvat kulttuuri-, matkailu- tai vapaa-ajansektorilla työskentelevät jäsenemme.

Matkailutoimihenkilöiden ammattiyhdistys Matka ry perustettiin vuonna 1981. Tuosta matkatoimistojen kulta-ajasta matkailu-, kulttuuri-, hyvinvointi – ja vapaa-aikasektori ovat muotoutuneet käytännössä yhdeksi toimintakentäksi. Myös työnantajat ovat huomanneet tämän muutoksen.

Työelämässä luovat ja hyvinvointialat lähentyvät. Etru tavoittelee Kulmat-ryhmäläisille yhtenäisempää työllisyysturvaa, parempaa jaksamista ja kouluttautumismahdollisuuksia. Koulutamme säännöllisesti jäseniämme. Lisäksi meille on tärkeää tehdä toimialoilla työskentelevien taloudellista, sosiaalista ja oikeudellista edunvalvontaa työmarkkinoilla.
 

Toimihenkilöliitto Erto ja Etry sen jäsenyhdistyksenä laativat säännöllisesti yhdessä palkkatutkimukseen perustuvan toimistotyön palkkasuosituksen.

Katso toimistotyön palkkasuositus

 

Placeholder

Liity jäseneksi

Vain jäseniemme tuella voimme säilyttää ja parantaa entisestään nykyisiä työehtoja. Mitä enemmän Toimihenkilöliitto Ertoon ja sen jäsenyhdistys Etryyn kuuluvia jäseniä työpaikoilla on, sen parempia ehtoja saamme henkilöstöalalle neuvoteltua.