Siirry suoraan sisältöön
Klinikat Etry

Klinikat

Klinikat-ryhmään kuuluu eläinlääkäriasemilla, -klinikoilla, -sairaaloissa ja eläinlääkäreiden vastaanotoilla hoitajina työskenteleviä jäseniämme.

Työ on erityisosaamista vaativaa hoito- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pidetään huolta niin eläimistä kuin niiden omistajista. Klinikkaeläinhoitajien pieni työyhteisö ei kuitenkaan tarkoita sitä, että se ei voisi olla järjestäytynyt. Toimihenkilöliitto Erto ja Etry sen jäsenyhdityksenä yhdessä varmistavat, että Klinikat-ryhmän jäsenet saavat yhtä paljon tukea kuin mitä he itse muille antavat.

Etryn jäsenenä vahvistat mahdollisuuksia eläinklinikoilla työskentelevien oman valtakunnallisen palkkasuosituksen saamiseksi työehtosopimukseksi. Pienen ammattikunnan on erityisen tärkeää huolehtia ammatillisesta järjestäytymisestään, jotta alan työehtoja saadaan olennaisesti korjattua.

Erto ja Etry laativat säännöllisesti palkkatutkimukseen perustuvan klinikkaeläinhoitajien palkkasuosituksen, joka perustuu neljään vaativuusryhmään. Vaativuusryhmissä on hyvin yleisluonteinen määritelmä sekä sen lisäksi esimerkkejä yleisimmistä tehtävistä, joita kussakin vaativuusryhmässä esiintyy.

Katso palkkasuositus

Placeholder

Liity jäseneksi

Vain jäseniemme tuella voimme säilyttää ja parantaa entisestään nykyisiä työehtoja. Mitä enemmän Toimihenkilöliitto Ertoon ja sen jäsenyhdistys Etryyn kuuluvia jäseniä työpaikoilla on, sen parempia ehtoja saamme henkilöstöalalle neuvoteltua.